Breaking News
02 Μαΐου 2018

Τον επιθετικό του Ατρόμητου Νικολά Ντιγκινί φέρεται να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο ΟΦΗ.

 


Ο ΟΦΗ κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια έπειτα τρία χρόνια ταλαιπωρίας τους.


Πλέον οι Κρητικοί ξεκινούν να βάζουν μπροστά τον σχεδιασμό τους για την νέα σεζόν. Μια από τις περιπτώσεις υποψηφίων μεταγραφικών που παρακολουθούν με διακριτικό τρόπο είναι αυτή του Νικολά Ντιγκινί.

Ο Γάλλος επιθετικός ο οποίος αγωνίζεται στον Ατρόμητο για δεύτερη σερί σεζόν αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση καθώς φέτος μετρά 9 γκολ και 7 ασίστ σε 22 αγώνες, ενώ εκτός από την ομάδα του Περιστερίου έχει αγωνιστεί για επίσης 2 χρόνια και στον Πανθρακικό.

Ωστόσο αυτή την στιγμή τα φλέγοντα ζητήματα για την ομάδα του Ηρακλείου είναι αρχικά το διοικητικό και εν συνεχεία η παραμονή του Νίκου Παπαεδόπουλου στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο αυτό δεν έχει απαγορεύσει στους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» να παρακολουθούν την αγορά με παίκτες οι οποίοι ενδέχεται να μείνουν ελεύθεροι και που μπορούν να προσδώσουν ποιότητα στο δυναμικό τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics