Breaking News
04 Μαΐου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (4/5) το πρωί στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (5/5, 5μμ) με τον Απόλλωνα Λάρισας.

 

Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας δεν είναι ο τιμωρημένος Νάστος και ο τραυματίας Κοιλιάρας, ενώ εκτός έμεινε και ο Λεάλ, που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Ακόμη, εκτός είναι οι τραυματίες Μονιάκης, Οικονόμου, Δερμιτζάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, πήρε στην αποστολή 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι:  Στρέζος, Γιαγκιόζης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος,Μαχαίρας, Κοέλιο, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό και Νοικοκυράκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Μονιάκης, Νάστος, Οικονόμου, Πλευράκης, Λεάλ και Τοπούζης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics