Breaking News
13 Μαΐου 2018

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Θανάση Ντίνα, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, το ένα στο 80’ και το άλλο στις καθυστερήσεις, ο ΟΦΗ έφυγε με διπλό, από την Αρτα και πλέον με νίκη στις 27 Μαίου επί της Σπάρτης στο Γεντί Κουλέ, στέφεται πρωταθλητής της Football league.

 

Ο ΟΦΗ τα βρήκε σκούρα από την ΑΕ Καραισκάκης, έμεινε πίσω στο σκορ στο 42’ (Ψιάνος), ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία 15 λεπτά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να το κερδίσει.

Βοήθησαν σε αυτό οι αλλαγές των Κοέλιο και Λεάλ, που έδωσαν επιθετικότητα στον ΟΦΗ, ο οποίος έπαιξε με ρίσκο, στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και δικαιώθηκε.

Στο 80’ ο Ντίνας με μια εκπληκτική επινόηση, πλάσαρε σωστά για το 1-1 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ξανά ο Ντίνας, χάρισε στον ΟΦΗ, το πολύτιμο τρίποντο, που μετά την άνοδο, τον φέρνει και αγκαλιά με το πρωτάθλημα!

Οι παίκτες του ΟΦΗ, μαζί με τους 30 φιλάθλους  της ομάδας, που βρέθηκαν στην Αρτα, πανηγύρισαν τη νίκη και πλέον το ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ είναι στις 27 Μαίου στο παιχνίδι με τη Σπάρτη, στο οποίο ο ΟΦΗ θα κάνει φιέστα ανόδου, αλλά και τίτλου.

Με τη Σπάρτη, το Γεντί Κουλέ, θα πρέπει να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ για να ευχαριστήσει ο κόσμος του ΟΦΗ, τα παλικάρια της ομάδας, που την έφεραν ξανά στην Σούπερ Λίγκ!

Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)
4ος: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Η ενδεκάδα της ΑΕ Καραισκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης (46' Μπεκατώρος), Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Μακρής, Ψιάνος, Κόλινς (68' Χούσος), Μακρίδης, Ρανγκέλοφ, Λουκίνας.

Στον πάγκο οι: Σιαραβας, Χρουσειλ, Μπεκατώρος, Χούσος, Δημητριάδης, Κυριάκης, Ευαγγέλου.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ντίνας (+90 Βαφέας), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (67' Λεάλ), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (55' Κοέλιο), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Γιαγκιόζης, Βαφέας, Λεάλ, Κοέλιο,Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας.

ΜΙΚΡΑ

*Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ Γιώργος Μακρής, αγωνίζεται στην ομάδα της Αρτας. Επίσης και ο Στέλλιος Μακρίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε πέρσι το καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν έκανε συμβόλαιο.

*Πολύ λίγος ο κόσμος στο γήπεδο. Μεταξύ αυτών και περίπου 30 φίλαθλοι του ΟΦΗ, απο την ευρύτερη περιοχή!

 

*Το παιχνίδι στην Αρτα έγινε στις 3.30 μετά απ αίτημα του ΟΦΗ για να προλάβει την τελευταία  πτήση απο την Αθήνα, την Κυριακή το βράδυ και να επιστρέψει στο Ηράκλειο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics