Breaking News
25 Μαΐου 2018

Ο Δημήτρης Κομεσίδης θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ και στην Σούπερ Λίγκ.

 

Ο 30χρονος  δυναμικός κεντρικός αμυντικός, είναι μέσα στις βασικές προτεραιότητες της τεχνικής ηγεσίας, σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, για την ομάδα που χτίζει ο ΟΦΗ για τη μεγάλη κατηγορία.

Η εμπειρία του και το πάθος του, είναι  σίγουρα χαρακτηριστικά, που θα χρειαστεί ο ΟΦΗ, στην Σούπερ Λίγκ.

Μια κατηγορία, την οποία ο Κομεσίδης γνωρίζει καλά, καθώς έχει αγωνιστεί σε αυτήν, στο παρελθόν με την Ξάνθη.

Ο Δημήτρης Κομεσίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής μεταγραφών Κώστα Καζανάκη, στην οποία και επιβεβαιώθηκε η συμφωνία, για να μείνει για ένα ακόμη χρόνο στην ομάδα μας.

«Σουπερλιγκάτος με τον ΟΦΗ μας και ο Δημήτρης Κομεσίδης! Μπράβο Δημήτρη! #ofi1925» αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην ανακοίνωση που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook, για την παραμονή του έμπειρου αμυντικού, στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics