Breaking News
10 Ιουνίου 2018

«Με τιμάει η εμπιστοσύνη του ΟΦΗ. Είναι πρόκληση η Σούπερ Λίγκ» δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

 

Ο 23χρονος γκολκήπερ ανέφερε για την πρόταση που του έκανε ο ΟΦΗ και την οποία αποδέχθηκε για συμβόλαιο για δυο ακόμη χρόνια πως «είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Είναι τιμή μου και μου δίνει περισσότερη όρεξη για δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα με στηρίζει. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου, όλοι. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω αυτήν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».

Για τη συμμετοχή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, ο Γιώργος Στρέζος, ανέφερε πως «υπάρχει η γνώση από τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να γίνουν οι σωστές κινήσεις και βήμα-βήμα η ομάδα να βρεί τη θέση της στην Σούπερ Λίγκ και σιγά-σιγά να επιστρέψει εκεί που ήταν κάποτε».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics