Breaking News
21 Ιουνίου 2018

«Από την πρώτη μέρα ο προπονητής και η διοίκηση μου έδειξαν ότι με ήθελαν και αυτό μέτρησε πιο πολύ από όλα στην επιλογή μου να έρθω στον ΟΦΗ» δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Παύλος Κυριακίδης, το τέταρτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.


Ο 27χρονος μέσος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον Ηρακλή, με τον οποίο θα ανταμώσει ξανά στον ΟΦΗ. Όπως λέει στο ofi1925.gr «τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είχαμε άψογη συνεργασία στον Ηρακλή και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί στον ΟΦΗ. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και εκτιμώ».
Ο Κυριακίδης αναφέρθηκε και στο Γεντί Κουλέ, για το οποίο λέει ότι "πρέπει να είναι το όπλο του ΟΦΗ φέτος. Εχω παίξει αντίπαλος και ξέρω. Είναι καυτή έδρα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο".
Για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, ο Κυριακίδης, λέει ότι «όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θέλει ομάδες σαν τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία. Ελειπε από αυτήν και ανήκει σε αυτήν. Είναι ομάδα με δυναμική και ιστορία».
Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ, ο 27χρονος μέσος, ανέφερε ότι «ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Στον κόσμο του ΟΦΗ, θέλω να υποσχεθώ, ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics