Breaking News
04 Ιουλίου 2018

Δήλωση μέσω της οποίας βάζει τέλος στα σενάρια περί ενδιαφέροντος ομάδας της Κίνας για την απόκτηση του έκανε ο παίκτης του ΟΦΗ Βαγγέλης Πλατέλλας.

 


Τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με την εμφάνιση σεναρίων τα οποία ήθελαν ομάδα της Κίνας να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του έβαλε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.


Ο μέσος του ΟΦΗ με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών (ofi1925.gr) διέψευσε κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες φήμες

«Είμαι παίκτης του ΟΦΗ, έχω υπογράψει στον ΟΦΗ και είναι τιμή μου που θα παίξω για αυτήν την ιστορική ομάδα και τον κόσμο της.
Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για μένα, θα πρέπει να μιλήσει με τον ΟΦΗ.
Τις επόμενες μέρες θα βρίσκομαι στο Ηράκλειο για να ξεκινήσω προετοιμασία με την ομάδα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Όσον αφορά την επίσημη θέση του ΟΦΗ στο θέμα ο υπεύθυνος μεταγραφών των «ασπρόμαυρων» Κώστας Καζανάκης τόνισε ότι: «ο Βαγγέλης Πλατέλλας είναι παίκτης του ΟΦΗ.Δεν υπάρχει καμία πρόταση και από κανένα. Πήραμε ένα παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα μας στην φετινή προσπάθεια που θα κάνουμε στην Σούπερ Λίγκ και τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει και αυτός προετοιμασία, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας»

sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics