Breaking News
18 Ιουλίου 2018

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Ismail Sassi στον ΟΦΗ.

O 26χρονος διεθνής Τυνήσιος επιθετικός, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο δυο ετών με την ομάδα μας, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργου Αλετρά.

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος είχε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα τις συζητήσεις με τον παίκτη και τον εκπρόσωπο του, καλωσόρισε τον Sassi στον ΟΦΗ μας και του ευχήθηκε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

O Ismail Sassi με την σειρά του, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που έχει βρεί στον ΟΦΗ και την ζεστασιά που του έχουν δείξει όλοι από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στο Ηράκλειο και τόνισε ότι θα δώσει τα πάντα, ώστε να βοηθήσει τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ,είναι από τις υπογραφές των συμβολαίων του Ismail Sassi με τον ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics