Breaking News
22 Ιουλίου 2018

Στην ταχύτητα και την ποιότητα που έδειξε ο ΟΦΗ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη φιλική νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι στόχος του είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στην 7η εβδομάδα προετοιμασίας.

 

Οσο για τα μεταγραφικά, για την περίπτωση του Τάσου Παπάζογλου εξελίξεις αναμένονται τη Δευτέρα, ενώ για άλλη μεταγραφική κίνηση ανέφερε ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση, μετά τα τρία φιλικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, μετά τη φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης:

"Ηταν το πρώτο μας φιλικό. Νομίζω ότι βγάλαμε ασφαλή συμπεράσματα. Για μας ήταν μια αποφόρτιση από τις προπονήσεις. Νομίζω ότι δείξαμε καλά στοιχεία. Φαίνεται ότι έχουμε ποιότητα και ταχύτητα σαν ομάδα.

Είναι πολύ νωρίς ακόμη όμως. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Από την προσπάθεια και τη διάθεση τους, παρά την κούραση που υπάρχει. Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε.

Στο μυαλό μας είναι η ομάδα στην έβδομη εβδομάδα προετοιμασίας, να είναι έτοιμη".

-Μεταγραφικά τι γίνεται με τον Παπάζογλου;

«Τη Δευτέρα περιμένουμε να τελειώσει το θέμα του στόπερ, γιατί χρειαζόμαστε ένα ακόμη παίκτη στην άμυνα. Χρειαζόμαστε ύψος, ποιότητα και βάθος στη θέση αυτή. Μετά τα τρία φιλικά, θα μιλήσω με τη διοίκηση.

Ολες τις επιθυμίες μου τις έχει κάνει πράξη. Θα δούμε μετά τα τρία φιλικά, αν θα γίνει άλλη μεταγραφή».

*Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα της Κυριακής, ένα γκρούπ παικτών θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο την Κυριακή το πρωί και κάποιοι άλλοι γυμναστήριο. Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση για όλους.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics