Breaking News
20 Αυγούστου 2018

Τα γενέθλια του, είχε ο αρχηγός του ΟΦΗ Μανόλης Παπαστεριανός.


Εκλεισε τα 31 του χρόνια και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν τον ξέχασε.
Μετά το φιλικό με τον Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ (2-1), μια τούρτα εμφανίστηκε ως έκπληξη στο τραπέζι που έκανε στους παίκτες του ΟΦΗ, ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Στεφανουδάκης, στο σπίτι του στη Ροδιά.
Εκεί, οι παίκτες τραγούδησαν το να «ζήσεις Μανόλη και χρόνια πολλά», στον Παπαστεριανό και αυτός έσβησε τα 31 του κεράκια.

«Αρχηγέ, χρόνια πολλά! Μανόλη, υγεία και επιτυχίες με τον ΟΦΗ μας» έγραψε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαρίστησε τα ζαχαροπλαστεία Πλατάκης, στις Πατέλες, για την προσφορά της τούρτας, στα γενέθλια κάθε παίκτη του ΟΦΗ.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ΠΑΕ στην επίσημη σελίδα της, είναι από τη μίνι γιορτή που στήθηκε για τα γενέθλια του Μανόλη Παπαστεριανού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics