Breaking News
24 Αυγούστου 2018

Στον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του ενόψει της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, με τον Έλληνα τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τάσου Παπάζογλου.

 

Ο 29χρονος στόπερ αποβλήθηκε στον αγώνα του Απόλλωνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του περσινού πρωταθλήματος και ως εκ τούτου η τιμωρία του «μεταφέρθηκε» για την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αντιθέτως, κανονικά υπολογίζεται ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς προβλήματα τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να δώσει το «παρών» στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics