Breaking News
27 Αυγούστου 2018

Ο ΟΦΗ διατήρησε την καλή παράδοση στη Νέα Σμύρνη και ξεκίνησε με μια πολύτιμη ισοπαλία (2-2) την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, κόντρα στον Πανιώνιο.

 

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου είχε τις ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι, σε ένα πάντως πολύ δυνατό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν μπροστά στις δυο εστίες!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΟΦΗ ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ του ΟΦΗ, ενώ είχε μια μεγάλη ευκαιρία και για ένα τρίτο!

Το δεύτερο γκολ του Αργεντίνου μέσου, με το οποίο ο ΟΦΗ έκανε το 1-2, ήταν υπέροχο,  με το δεκάρι του ΟΦΗ να στέλνει τη μπάλα στο «παράθυρο» του αντίπαλου τερματοφύλακα, σε μια σπουδαία έμπνευση και εκτέλεση.

Ο ΟΦΗ αν και έμεινε πίσω στο σκορ (7’ Μασούρας), κατάφερε να γυρίσει γρήγορα το 1-παιχνίδι και με δυο τέρματα του Νέιρα (22’ και 26’) προηγήθηκε με 1-2.

Στο 36’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη για το 1-3 και αντί να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, δέχθηκε την ισοφάριση στο 44’, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε με δύναμη το φάουλ, ο Στρέχος έδιωξε, αλλά η μπάλα πήγε στο κεφάλι του προωθημένου Σταυρόπουλου για το 2-2.

Στο 59’ ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία με το Νέιρα για το 2-3, αλλά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου είπε όχι στο χατ-τρικ του Αργεντίνου.

Στο 80’ ο Πανιώνιος είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μπανανά να πλασάρει άουτ από κοντά.

Ενώ στο 85’ σε μια σπουδαία «έμπνευση» ο Ντίνας, με ένα εκπληκτικό φάουλ πήγε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι.

Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα, έγινε στο 88’ ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία για το γκολ της νίκης, αλλά ο γκολκίπερ του Πανιωνίου είπε όχι στο δυνατό σούτ του Νέιρα.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας)

Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)

4ος: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση: Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κότσιτς, Κόρμπος, Κεϊτά, Ντομίνγκες, Μασούρας (74' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς (74' Καμαρά), Ντουρμισάι.

H ενδεκάδα της ομάδας μας, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης (82' Σασί), Βουό, Πλατέλλας (82' Ντίνας), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο (62' Κυριακίδης), Κοροβέσης, Νέιρα , Ποτουρίδης.

Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Σάσι, Μπολάκης.

*Στη Νέα Σμύρνη, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς.

*Και φίλαθλοι του ΟΦΗ στη θύρα 1 του γηπέδου, για να ενισχύσουν την ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος.

* Ο Μανόλης Παπαστεριανός αρχηγός του ΟΦΗ στο παιχνίδι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics