Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, επί κρητικού εδάφους για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, που θα γίνει τη Δευτέρα (3/9, 9.30μμ) για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ.


Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει τo απόγευμα της Κυριακής στο Αγρίνιο.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επέλεξε για την αναμέτρηση 19 ποδοσφαιριστές.
Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κομεσίδης, Μπολάκης, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλας, Σάσι, Αραβίδης.
Εκτός αποστολής έμειναν ο Οικονόμου, που ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα, ο Μιχόγιεβιτς, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική U21 της Βοσνίας και οι Δεληγιαννίδης, Κοιλιάρας, Δερμιτζάκης, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.
Η αποστολή του ΟΦΗ θα επιστρέψει την Τρίτη στο Ηράκλειο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics