Breaking News
06 Σεπτεμβρίου 2018

Πέντε ακόμη βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους και τάχθηκαν υπέρ της νέας σελίδας που έχει ήδη ανοίξει στον ΟΦΗ.

 

Οι Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Βάβουλας, Μιχάλης Μυλωνάκης, Μανόλης Κουμαντάκης  και Παντελής Σαπουνάκης, υπέγραψαν την παραχώρηση, στον επιχειρηματία Μιχ. Μπούση, ανοίγοντας με τη σειρά τους, το δρόμο για τη νέα εποχή, στην κρητική ομάδα.

Τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσουν και άλλοι μέτοχοι, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει, ώστε ο ομογενής επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική, να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας.

Να σημειωθεί, ότι ήδη, οι Αντώνης Καράτζης, Μηνάς Χαλκιαδάκης και η οικογένεια Τζιράκη, έχουν μεταβιβάσει τις μετοχές τους, στον κ. Μιχ. Μπούση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics