Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (28/9) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο (29/9, 8.30) στο Γεντί Κουλέ.

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην αποστολή επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι και Αραβίδης.

Eκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Αργυρόπουλος, Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

*Αναβλήθηκαν λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας οι αναμετρήσεις της Κ19 και της Κ17 του ΟΦΗ με ΑΕΚ (εντός) και Παναθηναικό (εκτός) αντίστοιχα.

*Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, παρέστη στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκ στην Αθήνα.

*Εισιτήρια για το παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ, μπορείτε να κλείσετε μέσω ίντερνετ από την επίσημη σελίδα της ομάδας μας στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ticketcore.gr/tickets/ofi/.

*Εισιτήρια θα διατίθενται το Σάββατο (29/9) από το πρωί, μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο.

Οι τιμές :

-Θύρες 1,4,5: 15 ευρώ.

-Θύρες 2,3,8: 25 ευρώ.

-Θύρα 7: 30 ευρώ.

Παιδικό εισιτήριο: 10 ευρώ.

Απαραίτητη η ταυτότητα και το ΑΜΚΑ για την έκδοση εισιτηρίου (το ΑΜΚΑ για τα παιδιά).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics