Breaking News
04 Οκτωβρίου 2018

Η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον ΟΦΗ είναι πλέον γεγονός με την Κρητική ομάδα να μπαίνει και επίσημα στην εποχή του Μιχάλη Μπούση.

 

Ο ομογενης επιχειρηματίας είναι και επίσημα  ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση της Πέμπτης ενέκρινε την μεταβίβαση του 63.26 % των μετοχών στον κ.Μπουση

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας   με αυτό το ποσοστό θα συμμετάσχει, μέσω των εκπροσώπων του, στη γενική συνέλευση της προσεχούς Τετάρτης (10/10), όπου αναμένεται να εγκριθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της Κρητικής ομάδας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics