Breaking News
10 Οκτωβρίου 2018

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα εποχή για τον ΟΦΗ, με το πλειοψηφικό πακέτων τον μετοχών να ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στον Μιχάλη Μπούση. 

 

Σε μια σύντομη Γ.Σ και με παρόντες τους Ηλία Πουρσανίδη, Γιάννη Σαμαρά και Γιώργο Σαμαρά η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε και τα ηνία της κρητικής ΠΑΕ πέρασαν και τυπικά στα χέρια του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποτελείται από οκτώ άτομα, ένας εκ των οποίων είναι ο ίδιος ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα καθίσει στον προεδρικό θώκο. 

Ο νέος μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ δεν έδωσε το παρών στη σημερινή συνέλευση, όμως πιθανολογείται πως θα φτάσει στην Κρήτη πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21/10). Μάλιστα, θα διενεργηθεί συνέντευξη Τύπου για να παρουσιαστεί στον κόσμο τόσο ο ίδιος, όσο και η νέα διοίκηση. 

Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ είναι οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Ιάσωνας Παπαστεφανάκης (δικηγόρος του Μιχάλη Μπούση), καθώς και οι Άγγελος και Γρηγόρης Παλυβός (Ελληνοαμερικανοί, συγγενεις του κ. Μπούση). 

Στη διοίκηση συνεχίζει ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ο Παναγιώτης Σπυριδάκης και ως αναπληρωματικό μέλος ο Μιχάλης Μυλωνάκης, ο οποίος είναι πολλά χρόνια δίπλα στην ομάδα, με καταλυτικό ρόλο στο να πείσει την οικογένεια Σαμαρά και τον Ηλία Πουρσανίδη να ασχοληθούν με τα διοικητικά του ΟΦΗ. 

Από εξωδιοικητικό ρόλο θα συνδράμει ο Γιάννης Σαμαράς, όπως και ο Γρηγόρης Τσινός. 

Η νέοι διοικούντες του ΟΦΗ δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις φεύγοντας από τη Γενική Συνέλευση. Το ρόλο πήραν πρώην πρόεδροι του συλλόγου, ζητώντας συσπείρωση για τη νέα αρχή. 

«Ιστορική μέρα. Θα είμαι πάντα στο πλευρό τους για ό,τι χρειαστεί. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με στόφα. Ό,τι και να συμβεί δεν θα διαλύσει γιατί έχει κόσμο και άτομα που τον αγαπάνε. Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης μας βλέπει από πολύ ψηλά, γελάει και είναι πολύ χαρούμενος με τη νέα προσπάθεια. Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ να μην ασχολείται με τα διοικητικά και να επικεντρωθεί στα αγωνιστικά για να επιστρέψουν οι καλές εποχές της ομάδας», τόνισε ο Γιάννης Παπαματθαιάκης. 

Ο Γιάννης Δανδάλης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Μεγάλη ημέρα. Η ομάδα αποκτά ιδιοκτήτη που θέλει να την κάνει μεγάλη και να την καμαρώνουμε όλοι. Σημαντική η προσπάθεια που γίνεται από τους Πουρσανίδη και Σαμαρά για να επενδύσει στην ομάδα και να την κάνει και πάλι μεγάλη».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics