Breaking News
17 Οκτωβρίου 2018

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (17/10) το νέο αφεντικό του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης. Ο ομογενής επιχειρηματίας από το Σικάγο συνοδευόταν κατά την άφιξή του στην Κρήτη από τον γιό του Δημήτρη και τον συνεργάτη του και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αντζελο Παλυβό.

 

Ο Μ.Μπούσης που ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΟΦΗ, δεν έκανε δηλώσεις, παρά μόνο ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο. Παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Πέμπτη (18/10) σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και στην διάρκεια της οποίας αναμένεται να αναλύσει τα πλάνα του για την ανάπτυξη του ΟΦΗ.

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε αύριο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μ. Μπούσης που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επερχόμενο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ», λέγοντας:«Μακάρι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

Ο Μ. Μπούσης επρόκειτο να έχει το βράδυ της Τετάρτης μια πρώτη γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του ΟΦΗ ενώ η επιστροφή του στις ΗΠΑ έχει προγραμματισθεί γαι τις 24 Οκτωβρίου
*Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο βρέθηκε την Τετάρτη για πρώτη φορά ο παλαίμαχος παίκτης του ΟΦΗ, Γρηγόρης Τσίνος, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τιμ μάνατζερ στην ομάδα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics