Breaking News
26 Οκτωβρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τη ΑΕΛ στη Λάρισα (Σάββατο 27/10, 17:15, LIVE Novasports 2 HD).

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή για προληπτικούς λόγους, ενώ εκτός έμεινε επίσης ο Ίσμαιλ Σάσι για λόγους τακτικής και οι τραυματίες Νέιρα, Παπαστεργιανός. 

Για την αναμέτρηση στη Λάρισα ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε τους: Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Νάστο, Κυριακίδη, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κοροβέση, Ντίνα, Κουτσιανικούλη, Βουό, Πλατέλλα, Αραβίδη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics