Breaking News
04 Νοεμβρίου 2018

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρείς βαθμούς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έμεινε στο 0-0 στο Γεντί Κουλέ.

 

Σκληρό παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων, που για δικούς της λόγους η κάθε μια, ήθελε τους βαθμούς, για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση.

Τελικά μοιράστηκαν την ισοπαλία, καθώς καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας).

Βοηθοί: Kαλαμπόκης (Αι/νίας), Δημητριάδης (Καστοριάς).

4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς).

ΟΦΗ: Στρέζος, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Νάστος (64' Boυό), Παπάζογλου, Κυριακίδης, Πλατέλας, Κουτσιανικούλης (64' Ντίνας), Αραβίδης (80' Νέιρα).

Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Μπολάκης,Οικονόμου, Νέιρα, Βουό, Ντίνας.

Απόλλων Σμύρνης: Ηuanderson, Στάθης, Κύργιας, Orihuela, Γκίνο, Τριάδης (80' Ακόστα), Μάντζιος, Durso, Lukic, Betinelli (60' Σικαμπάλα), Kone.

Στον πάγκο οι: Vasic, Accosta, Mahmoud (Σικαμπάλα), Almeida, Lopez, Βαφέας, Τζανετόπουλος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics