Breaking News
22 Νοεμβρίου 2018

Στην αυριανή προπόνηση θα κριθεί αν οι Μιχόγεβιτς και Μεγιάδο θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον ΟΦΗ απέναντι στον Άρη. Εκτός αναμένεται να παραμείνουν οι Παπαστεριανός, Νέιρα και Ντίνας.

 

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης του ΟΦΗ συμμετείχαν σήμερα οι Μάρκο Μιχόγεβιτς και Μιγκέλ Μεγιάδο. Έτσι, έχουν δημιουργηθεί ελπίδες ότι οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να προλάβουν την κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον Άρη. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα το κρίνει ο Νίκος Παπαδόπουλος στην αυριανή προπόνηση, εφόσον ο Αλβανός και ο Αργεντινός καταφέρουν να βγάλουν ολόκληρη την προπόνηση.

Στον αντίποδα, οι Μανώλης Παπαστεριανός, Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας ακολούθησαν για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα. Ως εκ τούτου, φαίνεται πως δεν θα βοηθήσουν την ομάδα τους κόντρα στους Θεσσαλονικιούς.

tvsport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics