Breaking News
28 Νοεμβρίου 2018

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και η αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων απέρριψαν το αίτημα του ΟΦΗ να του διατεθούν 200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του.

 

Αρνητική ήταν, όπως αναμενόταν, η απάντηση του ΠΑΣ Γιάννινα και της αστυνομίας των Ιωαννίνων προς το αίτημα του ΟΦΗ να του διατεθούν 200 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στους «Ζωσιμάδες» έλαβε χώρα σήμερα το πρωί και ο ΟΦΗ ενημερώθηκε για τη σχετική εξέλιξη.

Άλλωστε, στο παρελθόν έχουν υπάρξει σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και με το ματς να είναι σημαντικό για τη μάχη της σωτηρίας, προφανώς κρίθηκε φρόνιμο να μην υπάρξει το ρίσκο της πιθανής αναζωπύρωσης αυτής της κόντρας.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics