Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2018

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

 

Οι Ηρακλειώτες άνοιξαν το σκορ στο 53' με τέρμα του Ποτουρίδη, ωστόσο ο «Άγιαξ» της Ηπείρου, με τον Αθανασιάδη να βρίσκει δίχτυα (84') μετά από 32 ολόκληρα ματς, κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αυτό το αποτέλεσμα βέβαια δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένες, καθώς αμφότερες παραμένουν αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία, με το συγκρότημα του Πετράκη να έχει συγκεντρώσει 11 βαθμούς και να είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 14η θέση με 8 πόντους.


ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 1-1

Γκολ: 53' Ποτουρίδης (ΟΦΗ), 84'' Αθανασιάδης (ΠΑΣ)

Κίτρινες: Τζημόπουλος (ΠΑΣ), Βελλίδης (ΠΑΣ), Λίλα (ΠΑΣ)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Γιάκος (67' Μυστακίδης), Παμλίδης, Μπουκουβάλας, Ξυδάς (60' Κριζμάν)

ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Νάστος, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό
zougla.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics