Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2018

Κανονικά πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (6/12) οι Κουτσιανικούλης, Κομεσίδης και Δεληγιαννίδης οι οποίοι τέθηκαν στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

 


Θετικά νέα περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης (6/12),για τον τεχνικό του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο.


Ο Κιλκισιώτης κόουτς είδε τους Κουτσιανικούλη, Κομεσίδη και Δεληγιαννίδη να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Παράλληλα για ακόμα μία μέρα οι Μεγιάδο, Νέιρα και Ντίνας προπονήθηκαν δίχως να νιώσουν κάποιο πρόβλημα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, επιθετικής ανάπτυξης με υπεραριθμία και transition, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόουτς των «ασπρόμαυρων» αυτά είναι μόλις δύο.

Ο λόγος για τον τραυματία Μπολάκη, αλλά και τον ανέτοιμο Αραβίδη, ενώ όσον αφορά την επόμενη προπόνηση των Κρητικών αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (7/12).

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics