Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη τιμή για τον ΟΦΗ αποτελεί το γεγονός ότι ο Μιχάλης Σωμαράκης, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ15 του ΟΦΗ, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Παίδων.

 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θα συμμετέχει στις προπονήσεις της «γαλανόλευκης», καθώς είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα τον περασμένο Οκτώβριο.  

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας Παίδων, κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης, κάλεσε 28 ποδοσφαιριστές στην Εθνική ομάδα για προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από τις 17/12 ως τις 19/12 και για το φιλικό παιχνίδι με την Κ15 του Πανιωνίου, που θα γίνει την Τρίτη 18/12 στις 18:00.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics