Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2018

Χωρίς τον τιμωρημένο Ανέστη Νάστο (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες) και τους τραυματίες Χρήστο Αραβίδη, Μανώλη Μπολάκη, ταξίδεψε ο ΟΦΗ στην Τρίπολη για τον αγώνα του Σαββάτου (15/12) κόντρα στον Αστέρα. 

 

Την Παρασκευή (14/12) η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και δουλειά στις στατικές φάσεις, με την αποστολή να γευματίζει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο πριν την αναχώρηση για το αεροδρόμιο (στις 14:40 η πτήση προς την Αθήνα κι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στην Τρίπολη).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τον Αρκάδες: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Δεληγιαννίδης, Ποτουρίδης, Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Παπαστεριανός, Νέιρα, Οικονόμου, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κομεσίδης, Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης, Πλατέλλας, Σάσι, Ντίνας, Βουό.

Το πρωί της Δευτέρας ο Ανέστης Νάστος θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή, η οποία θα μεταβεί στην Κέρκυρα για τον αγώνα της Τετάρτης (19/12) κόντρα στον ΑΟΚ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics