Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2018

Την πρόκριση στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΟΦΗ, επικρατώντας στην Κέρκυρα 3-0 του τοπικού ΑΟΚ, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την ήττα της Ξάνθης από τη Νίκη Βόλου, η κρητική ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση του 7ου ομίλου, κάτι που της δίνει περισσότερες πιθανότητες για έναν βατό αντίπαλο, στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή (21/12). Οι «Φαίακες» από την πλευρά τους αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση, καθώς χρειάζονταν νίκη για να προχωρήσουν.

Λιγότερο από ένα τέταρτο της ώρας χρειάστηκε ο ΟΦΗ για να «καθαρίσει» το σημερινό ματς. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Κοιλιάρας με εξαιρετικό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα (13΄), ο Ντίνας πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Αθανασόπουλου σε σουτ του Κουτσιανικούλη και σε κενή εστία «έγραψε» το 0-2. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και είχε ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, ενώ η Κέρκυρα απείλησε μόνο με δύο κεφαλιές, μία του Βίλα στο 39΄ που μπλόκαρε ο Σωτηρίου και μία του Μότα στο 80΄ που πέρασε άουτ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 85΄ ο Βουό σε αντεπίθεση των Κρητών, που έφτασαν πανηγυρικά στη νίκη.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες: Μότα, Ινάσιο - Αργυρόπουλος

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (70΄ Σπίνουλας), Βέρτζος, Γεωργακόπουλος, Αναστασίου, Μότα, Θεοδωράκης, Βίλα (79΄ Τουράμ), Νίκιτς, Ινάσιο (79΄ Σιατραβάνης), Μίσκου
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης (65΄ Κομεσίδης), Μιχόγεβιτς, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Σάσι, Ντίνας (74΄ Νοικοκυράκης), Βουό (87΄ Καλαϊτζάκης)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics