Breaking News
11 Ιανουαρίου 2019

Ο Νίκος Παπαδόπουλος λίγο μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής, τελευταία πριν το ματς με τον Πανιώνιο, ανακοοίνωσε τη 19μελή αποστολή του ΟΦΗ. 

 

Σε αυτή συμπεριλήφθησαν τα τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, αλλά και ο Νέιρα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το ίδιο και ο Ντίνας που έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Εκτός έμειναν οι Μεγιάδο, Παπαστεριανός και Σασί που αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά και  ο νεοαπτηθείς Ναμπί.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου των Κρητικών: 

"Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (11/1) στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (12/1) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ απουσίασε ο Ίσμαϊλ Σάσι λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος από την Πέμπτη (10/1) βρίσκεται στο στρατόπεδο που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται να επιστρέψει απόψε και ο προπονητής θα αποφασίσει το Σάββατο για τη συμμετοχή του στον αγώνα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους": Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Πέρσον."

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics