Breaking News
12 Ιανουαρίου 2019

Με ουκ ολίγες απουσίες θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ ο Πανιώνιος. Χωρίς πέντε παίκτες ταξίδεψαν στην Κρήτη οι «κυανέρυθροι».

 

Με σύνθεση ανάγκης θα παραταχτεί στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (12/1 19:30) κόντρα στον ΟΦΗ ο Πανιώνιος, καθώς ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης έμειναν ο τιμωρημένος Κούρντι, οι ανέτοιμοι Ρέντζας, Μανθάτης, ο Κεϊτά και ο Άλμπεργκ που θα αποτελέσει παρελθόν.

Αντίθετα στην αποστολή των «κυανέρυθρων» συμπεριλήφθηκαν οι Μπανανά και Σπιριντόνοβιτς, ωστόσο αμφότεροι είναι ανέτοιμοι.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics