Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2019

Διευθυντής στο τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Στιβ Κιν, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σαμάρα θα ανιχνεύει εξελίξιμους παίκτες σε Μεγάλη Βρετανία, Ιβηρική Χερσόνησο και Ασία.

 

Θα είναι, δηλαδή. υπεύθυνος στις χώρες-περιοχές αυτές, αλλά και θα βοηθάει και στις σχέσεις της ομάδας της Κρήτης με τα κλαμπ, λόγω των γνωριμιών του.

Τις τελευταίες μέρες ο Κιν, που έχει αποτελέσει τον προπονητή και τον υπεύθυνο Ακαδημιών σε ομάδες όπως η Φούλαμ, η Μπλάκμπερνν, η Ρέντινγκ και η Σοσιεδάδ, βρέθηκε στο Ηράκλειο, ενώ παραβρέθηκε και στη συνέντευξη τύπου των Βέρα-Ίσις.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την πρόσληψη του Steve Kean ως Διευθυντή Recruiting. Ο Steve Kean έχει εργαστεί ως προπονητής και επικεφαλής ακαδημιών στους συλλόγους, Reading FC, Fulham FC, Real Sociedad FC, Coventry City FC, Blaclkburn Rovers FC και Brunei DPMM FC».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics