Breaking News
05 Μαρτίου 2019

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής με δύο θητείες στον ΟΦΗ, Νίκος Μαχλάς, τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις που αφορούν την κρητική ομάδα και τον Αιγινιακό, ενώ μίλησε και για την τωρινή κατάσταση σε ΠΑΟΚ και Άρη.

 


Εκνευρισμό και δυσαρέσκεια για τον χειρισμό της υπόθεσης του ΟΦΗ εξέφρασε ο Νίκος Μαχλάς, που θεωρεί «γελοίο αυτό που γίνεται». Ο πρώην επιθετικός των Κρητικών τοποθετήθηκε δημόσια αναφέροντας τα εξής:


«Είναι περίεργη και παράξενη υπόθεση. Είναι λίγο γελοίο αυτό που γίνεται. Βρήκαν στιγμή, τώρα, για μία ομάδα στην οποία έχουν αλλάξει τα πάντα, να βγαίνει η απόφαση αυτή. Δεν ξέρω το σκεπτικό, δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί. Πιστεύω ότι θα τραβήξει η ιστορία αυτή, αλλά στο τέλος θα δικαιωθεί η ομάδα».

Για το γεγονός πως άλλες παρόμοιες υποθέσεις τέθηκαν στο δικαστικό... απυρόβλητο, είπε:

«Στην Ελλάδα είμαστε. Για όλο αυτό το… πανηγύρι, ο ΟΦΗ είναι εξιλαστήριο θύμα. Δεν ξέρω γιατί έγινε. Γιατί αυτή τη στιγμή όμως; Γιατί δεν ειδοποιήθηκε η ομάδα; Έχουν γίνει κι άλλα, δικαστικά μάλιστα, αλλά δεν έγινε τίποτα απολύτως. Ο ΟΦΗ έχει ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του. Είναι κρίμα και άδικο αυτό που συμβαίνει. Πιστεύω, όμως, ότι ο ΟΦΗ στο τέλος θα δικαιωθεί. Ευελπιστώ να γίνει κάτι τέτοιο».

Τέλος, απάντησε και στο ερώτημα για το ποια, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, θεωρεί πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή:

«Ο Άρης έκανε καλό ματς με τον ΠΑΟΚ, κέρδισε την ΑΕΚ. Είναι ανεβασμένη ψυχολογία στον Άρη. Χρειάζεται, όμως, διάρκεια. Θεωρώ ότι και οι δύο βρίσκονται σε καλή κατάσταση».

πηγή: Metropolis 95.5FM

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics