Breaking News
05 Μαρτίου 2019

Καλεσμένος τηλεφωνικά στην εκπομπή "LIVE με την Αντιγόνη" της Tv Creta που παρουσιάζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη και ο Στέλιος Σβολιαντόπουλος φιλοξένησαν τον γνωστό δικηγόρο, ο οποίος τόνισε πώς θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΦΗ, και πώς είναι σίγουρος ότι θα αθωωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είμαι βέβαιος ότι ο ΟΦΗ θα αθωωθεί στο εφετείο. Αγωνιζόταν ο ΟΦΗ ο οποίος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, με τον Αιγιανιακό, για τον οποίο έχω δηλώσει πώς είναι η πιο βρώμικη ομάδα που υπάρχει, και αγωνίζεται μόνο για να στήνει παιχνίδια.

Άρα, όπως και να γινόταν το παιχνίδι ο ΟΦΗ θα κέρδιζε με μεγάλη διαφορά στα γκολ. Από την άλλη έχουμε μια ομάδα που στήνει τα παιχνίδια της γιατί έτσι έχουν αποφασίσει οι διοικούντες, οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν αλλά και οι προπονητές, και έχει στη διακριτική της ευχέρεια το πόσα γκολ θα δεχθεί.

Tο γεγονός πώς είναι κατηγορούμενοι μόνο παίκτες του Αιγινιακού και κανένας του ΟΦΗ, για μένα είναι ένα πρόκριμα. Μάλιστα είχα επικοινωνία με τον κ. Πολυβό, που του είπα να μην πανικοβάλλεται κι επειδή έχω σπίτι στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, και ζω τον παλμό του ΟΦΗ τόσα χρόνια, αν θέλει να χρησιμοποιήσει και τις προσωπικές μου υπηρεσίες και ανιδιοτελώς κιόλας.

Πιστεύω ακράδαντα στην απαλλαγή του ΟΦΗ, και αυτό του είπα: τον τρόπο που πρέπει να γίνει η υπεράσπιση."
prismanews.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics