Breaking News
09 Μαρτίου 2019

Ο Μιχάλης Μπούσης καλωσόρισε την αποστολή του ΟΦΗ κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο στην Αθήνα, ενώ επίσκεψη πραγματοποίησε και αντιπροσωπεία του συνδέσμου της ομάδας στην Αθήνα, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές ενόψει της αυριανής (10/03) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

 


Αμέτρητες επιλογές για Live στοίχημα στη winmasters.

Από τη Ριζούπολη περνάει η «μάχη» της παραμονής στη Super League για τον ΟΦΗ στην 24η αγωνιστική, με το παιχνίδι να κρίνεται ως «τελικός» μέχρι το... επόμενο για την ομάδα του Χάιμε Βέρα.

Εξάλλου με την τιμωρία για υποβιβασμό από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ο αγώνας δίνεται σε πολλαπλά μέτωπα για τους Ομιλίτες. Στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Μιχάλης Μπούσης, προκειμένου να αναλάβει ρόλο στους χειρισμούς που θα ακολουθήσει ο σύλλογος, αλλά και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ υποδέχθηκε μαζί με τον αθλητικό διευθυντή, Γιάννη Σαμαρά την αποστολή, κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει η ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Οι δυο άνδρες χαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για το ματς, θέλοντας με την κίνησή τους να τους δείξουν ότι είναι δίπλα τους και ότι όλοι μαζί είναι μια «οικογένεια».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΙ ΕΜΨΥΧΩΣΗ

Εξάλλου αργότερα το απόγευμα του Σαββάτου (09/03) η ομάδα δέχθηκε επίσκεψη από αντιπροσωπεία του συνδέσμου στην Αθήνα. Οι οπαδοί μίλησαν στους ποδοσφαιριστές πριν το δείπνο, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Είμαστε δίπλα σας. Και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να τα δίνετε όλα. Δε μας νοιάζει αν νικάτε ή αν χάνετε. Θέλουμε να προσπαθείτε και να σέβεστε το σήμα της ομάδας μας. Αν βλέπουμε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε πάντα μαζί σας.

Θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία με την αξία μας. Αν δεν τα καταφέρουμε και βλέπουμε ότι έχετε προσπαθήσει και δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, θα σας χειροκροτήσουμε. Να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο κι εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Αύριο δώστε τα όλα. Δώστε ό,τι έχετε μέσα στο γήπεδο κι εμείς θα είμαστε στην εξέδρα για να σας στηρίξουμε. Θα είμαστε όλοι μαζί. Μια γροθιά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ανέστης Νάστος: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη. Για μας είναι πολύ σημαντικό που τώρα, στα δύσκολα σας έχουμε δίπλα μας. Όλοι όσοι παίξουν αύριο θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα μας».

Τέλος, οι φίλαθλοι μίλησαν και με τους Μπούση και Σαμαρά, μεταφέροντάς τους τη στήριξή τους μέχρι τέλους στο πλάνο που έχουν καταρτίσει για την ομάδα: «Ο κόσμος του ΟΦΗ είτε είναι στην Κρήτη, είτε στην Αθήνα, είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου, θα τους στηρίξει μέχρι τέλους. Όσα ονειρευόμασταν μικροί για την ομάδα μας, ήρθατε εσείς για να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην ακούτε κανέναν και τίποτα. Θα είμαστε όλοι μαζί σας».

Στην Αθήνα για το ματς, εκτός από τους κ.κ Μπούση και Σαμαρά είναι και οι Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης, Άντζελο Παλυβός και Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics