Breaking News
13 Μαρτίου 2019

Κανονικά με τον Σακόρ και τον Βουό, που συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη (13/03), ενώ τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ναμπί, Νάστος, Ποτουρίδης και Κομεσίδης.

 

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των Ομιλιτών το πρωί της Τετάρτης (13/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος να περιλαμβάνει τελειώματα φάσεων, με τον Χάιμε Βέρα και τους συνεργάτες του να δίνουν έμφαση στο γκολ.

Ο Βαγιεμπά Σακόρ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και ο Πάτρικ Βουό ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Οι Αντίλ Ναμπί, Γιάννης Ποτουρίδης, Ανέστης Νάστος και Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (14/3) στις 11:00 στο Β.Α.Κ. και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics