Breaking News
29 Μαρτίου 2019

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Μιχαλήτσος, που αγωνίστηκε τόσο στον Άρη όσο και στον ΟΦΗ, μίλησε για την δυναμική των «κιτρινόμαυρων» σε αντιδιαστολή με τον ελλειπή σχεδιασμό των Κρητικών, τα... διαμάντια Γκαρσία-Βέλεθ και το ματς της Κυριακής.

 Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Δεν υπάρχει θέμα κούρασης, ούτε να χάσουν οι ομάδες τον ρυθμό τους. Νομίζω όμως ότι στην κατάσταση που είναι και οι δυο ομάδες, δούλεψαν σωστά στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο Άρης θέλει να περάσει τον Ατρόμητο και ο ΟΦΗ να σωθεί. Δεν παίζουν σημαντικοί παίκτες για τον ΟΦΗ, οι τρεις του κέντρου. Πιθανόν θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης.

»Έχει πολλές απουσίες. Ο άξονας θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Έχει αδυναμία στο γκολ. Οι δυο προπονητές που έχει δεν ξέρουν πολλά πράγματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παίζουν ανοικτά και όχι με σκοπιμότητα και αυτό το πληρώνουν».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση. Έχει πολύ καλούς παίκτες και βοήθησε και ο προπονητής, ο Σάββας Παντελίδης. Το σημαντικό για τον Άρη έγινε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Έκανε πολύ καλές επιλογές παικτών και πέντε έξι από αυτούς ήταν ο κορμός. Ο Κουέστα, ο Βέλεθ, ο Ματίγια, ο Ντιγκινί, ο Ματέο Γκαρσία. Ήξερε στη συνέχεια τι του έλειπε και τον Ιανουάριο πήρε τον Ρόουζ, τον Κόρχουτ, τον Λάρσον, που είναι εξαιρετικός. Ο ΟΦΗ δεν το ακολούθησε αυτό, ότι ναι μεν με αυτούς τους παίκτες ανεβήκαμε αλλά δεν κάνουν γι αυτή τη κατηγορία. Το πλήρωσε αυτό».

Για τις απουσίες του Άρη: «Είναι πολύ σημαντική αυτή του Βέλεθ. Είναι στους δυο τρεις καλύτερους στόπερ στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλός και με την μπάλα και χωρίς. Έχει μεγάλη ποιότητα όταν κατεβάζει την μπάλα. Είναι πολύ καλοί και ο Ρόουζ και ο Δεληζήσης, δεν έχουν όμως τη ποιότητα του Βέλεθ. Για μένα είναι από τους καλύτερους αμυντικούς που έχουν περάσει από τον Άρη. Είναι εξαιρετικός και ο Λάρσον, που βοηθάει και ανασταλτικά. Ο Άρης έχει ένα κορμό πολύ καλών παικτών και αυτό βοηθάει τον προπονητή, που είναι επίσης πολύ καλός».

Για τον Ματέο Γκαρσία: «Είναι δικαιολογημένος ο ντόρος που γίνεται. Ενώ παίζει στη γραμμή έχει πετύχει πολλά γκολ. Είναι πολύ σημαντικό που βοηθάει και στην άμυνα. Ο Άρης είχε τον Κάλβο και τον Χαβίτο. Αυτός είναι ένα κράμα Χαβίτο με Κάλβο, έχοντας όμως μόνο τα θετικά τους στοιχεία».

Για τις κλήσεις Σιώπη και Βαλεριάνου στην εθνική: «Είναι πολύ σημαντικό. Όταν μια ομάδα πάει καλά, ανεβαίνουν και οι παίκτες. Οι προπονητές των εθνικών ομάδων είναι λογικό να επιλέγουν παίκτες από τις ομάδες που έχουν καλή πορεία».

Πηγή: Arena fm 89,4

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics