Breaking News
11 Απριλίου 2019

Από το περιβάλλον του Μιχάλη Μπούση δεν κρύβεται η δυσαρέσκεια για το νέο πρόστιμο που δέχθηκε ο ΟΦΗ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που διαμορφώνει το συνολικό ποσό για φέτος στις 75.000 ευρώ.

 


Η λήξη της Super League «κοντοζυγώνει» και οι Ομιλίτες δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για την εξασφάλιση της παραμονής. Τα παιχνίδια στο Γεντί Κουλέ έχουν ξεκινήσει να είναι νικηφόρα, όμως το «τοπίο» δεν είναι ανέφελο.

Αυτό διότι η ΠΑΕ τιμωρείται με πρόστιμα σε κάθε δυνατή ευκαιρία, που «πληγώνουν» το ταμείο της ομάδας στον «βωμό» μιας ανούσιας διαδικασίας, που επαναλαμβάνεται παρά τις όποιες εκκλήσεις. Τελευταίο παιχνίδι για το οποίο τιμωρήθηκε η κρητική ΠΑΕ ήταν το πρόσφατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), μετά το οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ για ρίψη κροτίδων, αντικειμένων κλπ από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών.

Πλέον το συνολικό ποσό που έχει κληθεί να πληρώσει ο ΟΦΗ από την αρχή της σεζόν για τον λόγο αυτό «αγγίζει» τις 75.000, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στον Μιχάλη Μπούση.

Πηγές κοντά στο περιβάλλον του ιδιοκτήτη και προέδρου του συλλόγου περιγράφουν τη χαρακτηριστική δυσαρέσκειά του, αφού δεν μπορεί να καταλάβει ποιον σκοπό μπορεί να εξυπηρετούν οι κροτίδες, τα καπνογόνα, τα χαρτάκια και οτιδήποτε άλλο, στο πλαίσιο ενός… τελετουργικού, προκαλεί συνεχόμενες τιμωρίες.

Από την ΠΑΕ εξάλλου έχουν έρθει αρκετές φορές σε επαφή με τους οργανωμένους, εξηγώντας τους την κουλτούρα του νέου ιδιοκτήτη και την παραίνεσή του να μην χρειάζεται η ομάδα να πληρώνει ανόητα πρόστιμα. Παρά την εικόνα κατανόησης που έδειξαν εκείνοι, το φαινόμενο συνεχίζεται και ο εκνευρισμός μεγαλώνει.

Άλλωστε ο Μπούσης μάλλον αντιλαμβάνεται ως «ξένες» τέτοιου είδους ενέργειες, αυτές που χαρακτηρίζουν πλειστάκις την κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα, όπως αποδείχθηκε περίτρανα σε ένα πολύ σοβαρότερο βέβαια, περιστατικό, στην αντίδραση της ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση απέναντι στο απαράδεκτο πανό που σηκώθηκε στο «πέταλο» του Γεντί Κουλέ στην αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Μένει να φανεί ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστεί το θέμα ο ΟΦΗ στο εξής και πως θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει στους οργανωμένους την ιδεατή εικόνα του προέδρου της για την ιδανική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, καθώς και τον κατάλληλο τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ, που σίγουρα δεν περιλαμβάνει… πρόστιμα κάθε βδομάδα για τέτοιου είδους λόγο.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics