Breaking News
13 Απριλίου 2019

Με έξι απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Χάιμε Βέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μεγιάδο, Μιχόγεβιτς και των τραυματιών Σακόρ, Στρέζου, Δεληγιαννίδη και Παπάζογλου. 

 

Αντίθετα, ο Γιώργος Γιακουμάκης προπονήθηκε κανονικά σήμερα και τέθηκε στη διάθεση του Χιλιανού τεχνικού. Το πρόγραμμα της ημέρας στο ΒΑΚ περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Μιχόγεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σακόρ. Ο Στρέζος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Δεληγιαννίδης και Παπάζογλου έκαναν θεραπεία. 

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμπεριλαμβάνονται οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Γιακουμάκης, Κυριακίδης, Μπράουν, Ποτουρίδης, Νέιρα, Γιαννούλης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Βουό, Ντίνας, Κοροβέσης, Βαζ, Σάσι, Σόουζα, Νάστος, Κουτσιανικούλης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics