Breaking News
18 Απριλίου 2019

Τα... μέτρα τους παίρνουν στον ΟΦΗ για να μη συμβεί το παραμικρό στον κυριακάτικο "τελικό" με τον Αστέρα Τρίπολης και κινδυνέψει η έδρα της ομάδας στο ενδεχόμενο που παίξει μπαράζ.

 


Βροντερό «παρών» αναμένεται να δώσει ο κόσμος των "ασπρόμαυρων" στο ματς... της χρονιάς κόντρα στους Αρκάδες. Το "Γεντί Κουλέ" αναμένεται να είναι κατάμεστο, με μεγάλη πιθανότητα για sold out.


Από εκεί και πέρα όμως στον ΟΦΗ παίρνουν τα... μέτρα τους, καθώς δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό και να κινδυνέψει η έδρα της ομάδας στην ενδεχόμενη παρουσία της στα μπαράζ παραμονής.

Σήμερα (18/4) μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ σύσκεψη ανάμεσα στα στελέχη του συλλόγου κι όλους τους αρμόδιους φορείς που συμμετέχουν στη διεξαγωγή του αγώνα, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα... παρατράγουδο την Κυριακή.

Στον ΟΦΗ εξάλλου φοβούνται ακόμη και πιθανές πιέσεις από άλλες -ανταγωνίστριες- ομάδες για τιμωρία της έδρας σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε στο ματς με τους Αρκάδες και γι' αυτό θα προσπαθήσουν να προστατεύσουν την ομάδα ακόμη κι από ενδεχόμενη προβοκάτσια.
.sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics