Breaking News
02 Ιουνίου 2019

Πόσα χρήματα πρέπει να πληρώσει η κρητική ομάδα στους Αργεντίνους για την αγορά του 26χρονου αμυντικού μέσου και πόσα προσφέρει; Το SDNA έχει το οικονομικό ρεπορτάζ.

 


Μπόλικη…σκόνη σηκώνει τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο η υπόθεση του Μιγκέλ Μεγιάδο. Θα συνεχίσει στον ΟΦΗ ή θα αποχωρήσει ο Αργεντινός αμυντικός χαφ επιστρέφοντας στην Τσακαρίτα όπου ανήκουν τα δικαιώματά του;


Το σίγουρο είναι πως στην κρητική ομάδα θα κάνουν ό,τι περνάει απ΄το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Προοπτική που είναι πρακτικά και για οικονομικούς λόγους αδύνατον να συμβεί μέσω πληρωμής της ρήτρας αγοράς που υπάρχει στο συμβόλαιο του και κυμαίνεται στις 500.000 ευρώ.

Στον ΟΦΗ έχουν προτείνει στην Τσακαρίτα την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη όχι όμως με το ποσό που αναγράφει η ρήτρα στο συμβόλαιό του, αλλά έναντι 100.000 ευρώ.

Χρήματα που δύσκολα θα «ψήσουν» την ομάδα της Αργεντινής να πει το «ναι» όχι μόνο επειδή είναι τετρακόσια χιλιάρικα κάτω από την ρήτρα, αλλά κι επειδή σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα της Λατινικής Αμερικής η Τσακαρίτα επιθυμεί την επανένταξη του Μεγιάδο στο ρόστερ της.

Τα στελέχη του ΟΦΗ βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με την διοίκηση της Τσακαρίτα και επιχειρούν είτε να χαμηλώσουν θεαματικά το κόστος της μεταγραφής του Μεγιάδο, είτε να ανανεώσουν τον δανεισμό του για έναν ακόμα χρόνο.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics