Breaking News
04 Ιουνίου 2019

Ο Βαγγέλης Λάππας, που μέχρι πρότινος δούλευε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, θα αναλάβει αντίστοιχη θέση στον ΟΦΗ, ενισχύοντας το τεχνικό επιτελείο του.

 



Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προπονητής τερματοφυλάκων στον ΟΦΗ πρόκειται να αναλάβει ο Βαγγέλης Λάππας. Ο 43χρονος προπονητής γκολκίπερ θα ενταχθεί στο «ρόστερ» του τεχνικού επιτελείου των Ομιλιτών, μετά την παρουσία του για έναν χρόνο στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

O Λάππας έχει δουλέψει στο παρελθόν στον Πανελευσινιακό, την Προοδευτική, στις Ακαδημίες και την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Εκεί ήταν ως το 2016, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι και στην Αλ Ντάφρα. Μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του έχει και την έκδοση του συγγράματος «Μεθοδολογία εκπαίδευσης τερματοφυλάκων».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics