Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
22 Ιανουαρίου 2016

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές σνσκοίνωσε την Παρασκευή (22/1) το βράδυ ο ΟΦΗ , ο οποίος έκανε γνωστή την συμφωνία με τους πρώην παίκτες του Εργοτέλη Αντώνη Μπουρσέλη και Μανόλη Φουκαράκη.

Την μεταγραφή του πρώτου σας την αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής πρώτο το "tvsport.gr" ενώ έκπληξη αποτελεί η προσθήκη του Φουκαράκη που ήταν πάντως από τους παίκτες αποκάλυψη στον φετινό Εργοτέλη. 

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν: 

Κίνηση-ματ για τον ΟΦΗ με τον Αντώνη Μπουρσέλη! Ο 22χρονος μέσος υπέγραψε και αυτός στην κρητική ομάδα και θα την βοηθήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο Μπουρσέλης ένα απο τα κορυφαία κρητικά ταλέντα, ήταν βασικό στέλεχος του Εργοτέλη, στην φετινή χρονιά στην Football league. O Aντώνης Μπουρσέλης βρέθηκε την Παρασκευή (21/1) , μαζί με τον πατέρα του, στο γήπεδο του ΟΦΗ και μετά απο συζήτηση που κράτησε περίπου δυο ώρες, με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, υπέγραψε την συμφωνία του στην κρητική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΟΦΗ, μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα, ώστε να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει. Στον ΟΦΗ δεν αρμόζει η Γ Εθνική. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον επαναφέρουν στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό θέλω και εγώ να ξαναβρεθώ στην Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ».

Ο Αντώνης Μπουρσέλης γεννήθηκε στις 06/07/1994. Ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Εργοτέλη και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Σούπερ Λίγκ. Επαιξε για ένα εξάμηνο δανεικός στη Γ Εθνική με τον ΠΑΟΚρουσώνα. Ενώ φέτος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Εργοτέλη στην Football league.

Σε μια μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον προχώρησε την Παρασκευή (22/1) ο ΟΦΗ. Απέκτησε τον 21χρονο μέσο Μανόλη Φουκαράκη, που αγωνιζόταν στον Εργοτέλη.
Ο νεαρός αμυντικός μέσος είναι απο τα επίλεκτα κρητικά ταλέντα στην ηλικία του και στον ΟΦΗ προχώρησαν στην απόκτηση του, με στόχο να βοηθήσει τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια την κρητική ομάδα. Ο Φουκαράκης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και φέτος πήρε αρκετέςσυμμετοχές με τον Εργοτέλη στην Football league."

Ο Mανόλης Φουκαράκης συναντήθηκε την Παρασκευή (22/1) το απόγευμα με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή και έδωσαν τα χέρια. Ο Μαν. Φουκαράκης υπέγραψε στην συνέχεια το συμφωνητικό του με τον ΟΦΗ.

Ο Μαν. Φουκαράκης ανέφερε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦΗ. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να αναδειχθώ μέσα απο αυτήν. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να βοηθήσω την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ για την άνοδο. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ και να ποσπαθήσω, για να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

Ο Μαν. Φουκαράκης γεννήθηκε στις 8/8/1995. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Λίντο και σε 16 ετών πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη. Το περασμένο καλοκαίρι έγινε επαγγελματίας στον Εργοτέλη και φέτος πήρε το βάπτισμα του πυρός στις Εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Football league."

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics