Breaking News
19 Ιουνίου 2019

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακoίνωσε την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού Κοσμά Τσιλιανίδη, με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τέσσερις "γεμάτες" σεζόν στη Super League, φορώντας τις φανέλες των Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης, παίζοντας συνολικά σε 110 αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και Europa League, πετυχαίνοντας εννιά γκολ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 32 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης στους δύο αγώνες με τη Χιμπέρνιαν σκοράροντας μια φορά απέναντι στους Σκωτσέζους. 

Από τον Μάρτιο του 2015 ως τον Σεπτέμβριο του 2016 φόρεσε συνολικά εννιά φορές τη φανέλα με το εθνόσημο ως ποδοσφαιριστής της Εθνικής ελπίδων. Πέτυχε ένα γκολ απέναντι στην Αλβανία (2/9/16) και μοίρασε τις δύο ασίστ στα ισάριθμα γκολ της Ελλάδας στο παιχνίδι με τη Μολδαβία (3/6/15). 

Ο Τσιλιανίδης έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται τόσο ως β’ επιθετικός όσο στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Κοσμά, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ! 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics