Breaking News
27 Ιουνίου 2019

Έτσι λοιπόν φτάσαμε στην έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου για την ομάδα του ΟΦΗ, και αφού ολοκληρωθούν τα εργομετρικά τεστ και οι μεταγραφές τις επόμενες ημέρες, αλλά και το θέμα του προπονητή που προέκυψε αν και κατά πολλούς αναμενόμενο, ο ΟΦΗ ξεκινάει δουλειά!!!

 

Ειναι σίγουρο ότι θα γίνουν ακόμη αρκετές προσθήκες προκειμένου η ομάδα να είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν, καθώς από τη Δευτέρα ξεκινάνε διπλές προπονήσεις για τις επόμενες δέκα ημέρες, όπου μετά η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ρότερνταμ προκειμένου να ολοκληρώσει το δεύτερο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ας προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το ρόστερ όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Ξεκινώντας από τους τερματοφύλακες έχουμε το Δημήτρη τον Σωτηρίου ο οποίος μετά από μία πολύ καλή χρονιά φέτος πιθανολογούμε ότι θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας και είμαστε εν αναμονή του νούμερο 1.
Δερμιτζάκης και Σηφάκης (ο νεαρός Σηφάκης λόγω τραυματισμών δεν είχε τη δυνατότητα να δείξει τις αναμφισβήτητες δυνατότητες του πέρυσι στο πρωτάθλημα της Κ19) θα συμπληρώσουν την τετράδα των πορτιέρο, και θεωρητικά σε αυτήν τη θέση είμαστε πλήρεις.

Στα στόπερ,αυτή τη στιγμή είναι ο Γιαννούλης και ο νεαρός Μανώλης Περδικης(επίσης αριστεροποδαρος) ο οποιος προερχεται από την Κ19 και θα πάρει ενδεχόμενα τις ευκαιρίες του δίπλα από τον έμπειρο Γιαννούλη, καθώς λόγω ηλικίας δεν έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής με την κ19, αλλά αποτελεί σίγουρα μία περίπτωση ή οποία εάν "δουλευτεί" μπορεί να αποτελέσει μια ακόμη λύση στη θέση των στόπερ.

Στη θέση του αριστερού μπακ ο Νίκος Κοροβέσης, μετά από μία καλή σεζόν, περιμένει κάποιον να πλαισιώσει τη θέση αυτή στο ρόστερ, Και που ο ανταγωνισμός με τον παίκτη που θα έρθει στη συγκεκριμένη θέση αλλά και η δουλειά του καθενός, θα κρίνει τη θέση του "βασικού".

Ο Ανέστης Νάστος, ένα 6αρι που παρά τις δηλώσεις του "δεν είναι καλός ποδοσφαιριστης", παρέμεινε στην ομάδα λόγω του δυναμισμού του αλλά και της ικανότητάς του να διαχειρίζεται τα αποδυτήρια, καθώς δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε διαφορετική θέση από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει.

Θανάσης Ντίνας, ποιότητα τεχνική κατάρτιση με κάποια θεματάκια τραυματισμών την προηγούμενη χρονιά που όμως ήταν ο παίκτης ο οποίος στα παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε τις δυνατότητές του.

Άγγελος Οικονόμου, ένας παίκτης με αρκετή ποιότητα ο οποίος όμως στο δύσκολο σκληροτράχηλο πρωτάθλημα της Football League δεν κατάφερε να πείσει, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι στο πρωτάθλημα της Super League που είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό, είναι λιγότερες οι πιθανότητες να μπορέσει να βοηθήσει, όμως το γεγονός ότι έχει ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα Ίσως του δώσει τη δυνατότητα να "ψηθεί" ως δανεικός σε κάποια ομάδα.

Κρίστοφερ Μπράουν: έδειξε κάποια καλά στοιχεία στη θέση του δεξιού μπακ την προηγούμενη χρονιά,ειδικότερα στα επιθετικά του καθήκοντα κι αν βελτιώσει στοιχεία της πειθαρχίας σε ότι αφορά τα αμυντικά του καθήκοντα, θα αποτελεί μία πολύ καλή λύση στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Μανώλης Μπολακης: Παρά το γεγονός ότι στη Γ Εθνική, αλλά και στη Football League, έκανε καλές περιόδους, την προηγούμενη χρονιά δεν κατάφερε να πείσει τους προπονητές και παρά το γεγονός ότι αποτελεί έκπληξη η παραμονή του ίσως έχει την ευκαιρία να δείξει τον καλό του εαυτό ξανά.

Γιώργος Σουρνακης : Ένας πολύ ποιοτικός αμυντικός μέσος, με πολύ καλά στοιχεία και δυνατά πόδια, ο οποίος ήταν από τα παιδιά που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Κ19 τόσο για το θάρρος του όσο και για την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο, και εάν πάρει τις ευκαιριες του και συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο, θα είναι, γιατί όχι,μια ακόμη καλή περίπτωση αμυντικου χαφ στο ροστερ πάνω στα πρότυπα της νέας εποχής του ΟΦΗ, που θέλει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και εξελιξιμους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν επένδυση για τον σύλλογο.

Αντίλ Νάμπι: Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, τόσο στο δημιουργικό του κομμάτι οσο και σε στημένες φάσεις, και αν είναι περισσότερο τυχερός στα θέματα τραυματισμών που τον απασχόλησαν την προηγούμενη χρονιά, θα αποτελέσει και αυτός μια πολύ καλή μονάδα.

Κώστας Καλαϊτζάκης: Γέννημα θρέμα του ΟΦΗ, καθώς έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της ομάδας από ηλικία 5 χρόνων, εκ των αρχηγών της Μικτής ομάδας της Κρήτης, ειναι ένας ευφυής επιτελικός μεσος ιδιαίτερα μαχητικος που χαρακτηρίζεται απο την εργατικοτητα του και την πολυ καλη τεχνικη του καταρτιση, το ποδοσφαιρικό θράσος, αλλα και το πάθος του στο παιχνίδι τόσο στα επιθετικά του καθήκοντα όσο και στα ανασταλτικά του.
Με μία γεμάτη χρονιά από 28 παιχνίδια στην κ19, όπου πετυχε ένα γκολ και 9 ασιστ (σε ενα συνολο 29 τερμάτων που πετυχε η Κ19 την περασμένη σεζον), θα πρέπει να δείξει στην προετοιμασια εάν είναι έτοιμος για μια τετοια πρόκληση στην επαγγελματική του καριέρα που ξεκινάει τωρα.

Βαγγέλης Νοικοκυρακης : Επιθετικος-εξτρεμ,ενα ακόμη παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας, αλλά και αρχηγός της Μικτής ομάδας του νησιού, παρά το γεγονός ότι τον απασχόλησαν κάποια προβλήματα τραυματισμών την προηγούμενη χρονιά, κατάφερε να επιτύχει 8 γκολ και 2 ασιστ στο πρωτάθλημα της Κ19, ενας παίκτης που χαρακτηρίζεται για τη μαχητικότητά του, καθώς είναι διεισδυτικός και επίμονος στις θέσεις που αγωνίζεται, τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και σαν δεύτερος επιθετικος, και αναμφισβήτητα θα εξαρτηθεί κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από τον ίδιο το νεαρό επιθετικό, το πώς θα διαχειριστεί την πίεση και τον ανταγωνισμό για τη συγκεκριμένη θέση.

Σακορ: Περιμέναμε περισσοτερα την προηγούμενη χρονιά τα οποία δεν κατάφερε να μας δείξει λόγω προβλημάτων τραυματισμού, όμως είναι αναμφισβήτητα ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και ευελπιστούμε ότι η φετινή χρονιά θα δικαιώσει τη διοίκηση για την επιλογή της στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Φερεϊρα : Αποτελεί αναμφισβήτητα την έκπληξη της προηγούμενης περιόδου καθώς κατά την έλευσή του μαζί με το προπονητικό δίδυμο Ισις Βέρα, ο 19χρονος Βραζιλιάνος κατάφερε να ξεχωρίσει με την ταχύτητά του, και είναι σίγουρο οτι εάν δουλέψει πάνω στην ομαδικότητα αλλά και τα τελειώματα του, θα αποτελέσει τα επόμενα χρόνια ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του ΟΦΗ.

Μεγιαδο: σίγουρα θα είναι ο ένας βασικός αμυντικός χαφ της ομάδας, ένας ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται από τη μαχητικότητά του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, την τακτική του επάρκεια αλλά και την πολυ καλή τεχνική του καταρτιση.

Βαζ :Εάν εξαιρέσουμε τις τελευταίες αγωνιστικές της περιόδου 2018-2019, δεν κατάφερε να πείσει, και ευελπιστούμε ότι ο ανταγωνισμός στη συγκεκριμένη θέση μετά την έλευση του Τσιλιανίδη αλλά και του Σεμέντο θα τον βοηθησει να "ξεξυπνησει".

Πέρσον: Απλά δεν έπεισε ποτέ και θεωρείται ίσως δεδομένη η αποχώρηση του.

Σασί: Ενας παίκτης μαγική εικόνα καθώς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ήταν πραγματικά "άφαντος" ενώ στο δεύτερο γύρο ήταν Ίσως ένας από τους παίκτες που έμπρακτα βοήθησαν στην ανοδο . Σίγουρα η φετινή χρονιά θα είναι πρόκληση για τον ίδιο προκειμένου να δείξει στη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας,ποια από τις δύο περσινές του εικόνες είναι η πραγματική.

Κοσμάς Τσιλιανίδης: Μια μεταγραφή που πραγματικά μας ξάφνιασε καθώς πρόκειται για έναν αναμφισβήτητα καλό ποδοσφαιριστή, όποιος αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, και φέτος θα έχει την ευκαιρία να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Σεμεντο: ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχουμε την τύχη να γνωρίζουμε πολλά πράγματα γι αυτόν, που όμως τόσο τα εξειδικευμένα sites όπως το trasfermarkt, του δίνει μια αξία κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ, αλλά και η μια πολυ καλή χρόνια στη Φορτουνα Σιταρντ όπου πέτυχε 15 γκολ και έδωσε 15 ασίστ, αποτελεί ευχή όλων μας να αποτελέσει η φετινή χρονιά το εφαλτήριο για την καριέρα του και να βοηθήσει την ομάδα τα μέγιστα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics