Breaking News
04 Ιουλίου 2019

Ποδοσφαιριστής  του ΟΦΗ θα είναι  για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χουάν Νέιρα. Ο 30χρονος Αργεντινός χαφ υπέγραψε μέχρι το 2021 και ανακοινώθηκε:

 

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χουάν Νέιρα ως το καλοκαίρι του 2021. Ο Αργεντινός μέσος ξεχώρισε με την φανέλα του ΟΦΗ και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην προσπάθεια για παραμονή στη Super League, μετρώντας συνολικά 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 1.380 αγωνιστικά λεπτά. Επιπλέον ήταν ο πρώτος σκόρερ της, την περσινή σεζόν, έχοντας πετύχει 5 γκολ".

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Χουάν Νέιρα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

powered by Rubicon Project
"Στόχος μου είναι να δουλέψω πολύ τόσο στην προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics