Breaking News
21 Ιουλίου 2019

Ο ΟΦΗ εξετάζει την περίπτωση του 16χρονου (11/12/02) Απόστολου Αποστολόπουλου, που αγωνίζεται στον Πανσερραϊκό και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα δοθούν τα τροφεία στους Σερραίους, ώστε ο παίκτης να «ντυθεί» στα μελανόλευκα.

 

Με το βλέμμα στα «νιάτα» και καθ' υπόδειξη του τμήματος σκάουτινγκ του συλλόγου, οι Ομιλίτες έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού Απόστολου Αποστολόπουλου, που παίζει ως δεξιός μπακ στον Πανσερραϊκό.


Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018 ο παίκτης έκανε ντεμπούτο με τους Σερραίους στη Γ' Εθνική κόντρα στην Α.Ε Καλαμπακίου κι έγινε ο νεότερος παίκτης της ιστορίας της που αγωνίζεται με τα χρώματά της, σε ηλικία 15 ετών, 9 μηνών και 19 ημερών. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με 22 συμμετοχές και όπως είναι φυσιολογικό, εκτός του ΟΦΗ τον παίκτη έχουν ξεχωρίσει και οι «μεγάλοι» της χώρας, καθώς ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός τον περιλαμβάνουν στη λίστα τους αναφορικά με τα ταλέντα που παρακολουθούν συστηματικά.

Ο ΟΦΗ έχει κινηθεί για την απόκτησή του και φαίνεται πως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τον κάνει να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να εξελίξει εκεί το παιχνίδι του, δίχως πάντως να θεωρείται η μεταγραφή του «κλεισμένη». Άλλωστε οι Ομιλίτες, που επισήμως ούτε διαψεύουν ούτε επιβεβαιώνουν τη φημολογία, διευκρίνησαν ανεπίσημα πως ο παίκτης δεν είναι επαγγελματίας, αφού ο Πανσερραϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν λειτουργεί ως ΠΑΕ.

Έτσι ο παίκτης είναι ερασιτέχνης και βάσει αυτού, καμία ομάδα δεν υποχρεούται να επικοινωνήσει με τον σύλλογο στον οποίο ανήκει, ώστε να τον αποκτήσει. Τυπικά αρκεί να πληρώσει τα τροφεία που είναι απαραίτητα και μπορεί να τον κάνει δικό της. Με τον τρόπο αυτό υπογραμμίζεται πως δεν υπάρχει οικονομική απόσταση με τον Πανσερραϊκό, αφού αυτός δεν μπορεί να εγείρει απαιτήσεις για ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τη μεταγραφή, αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση δεδομένη, ωστόσο στον ΟΦη κοιτάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρξουν εξελίξεις.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics