Breaking News
28 Ιουλίου 2019

Με ήττα από τη Βίλεμ με 2-1 έκλεισε τα φιλικά της Ολλανδίας ο ΟΦΗ.

 

Ο Σεμέντο άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 40', ωστόσο οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 67' με τον Κουλιμπαλί. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εύστοχο πέναλτι ο Βρουσάι στο 80'. Βασικός εξάλλου ξεκίνησε και ο Παυλίδης για τη Βίλεμ. 

Με αυτό το φιλικό ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τα τεστ επί ολλανδικού εδάφους, έχοντας αντιμετωπίσει τη Μπέρσοτ (2-0), την Έουπεν (3-1), τον Άγιαξ (6-2), την Έμεν (3-0) και τη Βίλεμ (2-1). Το τελευταίο παιχνίδι με την Αλ Φεϊχά

ΒΙΛΕΜ (Αντρί Κόρστερ): Βελενρόιτερ, Λιούις (71' Βαν ντεν Μπόγκερτ), Χέερκενς, Πέτερς, Νούνελι (85' Μακγκάρι), Γιόντς (68' Ντάνκερλαϊ), Παυλίδης, Κέλερτ, Βρουσάι, Σαντίκι (71' Ζάιντερβαικ), Χολμέν (50' Κουλιμπαλί)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης (61' Μπράουν), Δεληγιαννίδης (61' Κοροβέσης), Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα (61' Σασί), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (70' Βαζ), Μάνος (61' Φερέιρα).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics