Breaking News
31 Ιουλίου 2019

Δεν τα κατάφεραν οι Ελληνίδες αθλήτριες στο τουρνουά της Βιέννης.

 

Δύο πόντους μακριά από την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό σταμάτησε η πορεία της Βίκυς Αρβανίτη και της Πένυς Καραγκούνη στο τουρνουά πέντε αστεριών στην Βιέννη. Αποκλεισμός και για Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου στην Αυστρία.

Οι δύο Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ με την λήξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος στον Άγιο Νικόλαο αναχώρησαν από την Κρήτη απευθείας για την πόλη της Αυστρίας για να λάβουν μέρος στο πεντάστερο τουρνουά της FIVB.

Αρβανίτη/Καραγκούνη στο πρώτο τους παιχνίδι στην Αυστρία νίκησαν τις Ισπανίδες Αμαράντα/Λομπάτο με 2-0 (21-16, 21-17) σετ και στο παιχνίδι για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, λύγισαν στις λεπτομέρειες από τις Γερμανίδες Λούντβιχ/Κόζουχ με 2-1 (22-24, 21-18, 15-13) σετ.

Η γερμανική ομάδα στον προηγούμενο γύρο των προκριματικών άφησε εκτός συνέχεια και τις Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου με την νίκη τους με 2-0 (21-11, 21-15) σετ.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics