Breaking News
02 Αυγούστου 2019

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αποδέχτηκε την πρόσκληση από τους ανθρώπους του ΟΦΗ με τους οποίους συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (01/08).

 

Βασικό θέμα συζήτησης των δύο πλευρών ήταν οι εξελίξεις που υπάρχουν τηλεοπτικά.

Ο ΟΦΗ ήταν από τις ομάδες που περίμεναν έσοδα περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την πρόταση της ΕΡΤ για μείωση του ποσού κατά 45% έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ του εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για το θέμα των τηλεοπτικών με τον κ. Αυγενάκη να τους ξεκαθαρίζει, για μία ακόμη φορά, ότι μόνο γνωμοδοτικά μπορεί να λειτουργήσει καθώς οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους μετόχους της ΕΡΤ.

Παρόμοιες επαφές έχουν ζητηθεί και από παράγοντες άλλων ΠΑΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics