Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά στα Χανιά.

 

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος, με τον Γιώργο Σίμο να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής τόσο στον Oscar Whalley όσο και στα τελευταία, χρονικά, μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, Γιώργο Κουτρουμπή και Πασχάλη Στάικο.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Καραγκούνη να βγαίνει τετ α τετ με τον Whalley, να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα της ομάδας μας να διώχνει τη μπάλα.

Στο 18’ ο Sakor πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε ψηλά άουτ. Στο 32’ η ομάδα μας έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, με τον Ντίνα να δίνει στον Vaz, τον Πορτογάλο να σουτάρει και τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την εστία του Gott. Τρία λεπτά αργότερα ο Καραγκούνης έκανε το σουτ, με τον Whalley να διώχνει με τα πόδια.

Στο 43’ ο ΟΦΗ έχασε μια ακόμα ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Souza να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στο 59’ ο Whalley είπε «όχι» στο πέναλτι του Biankoni, όμως στην επαναφορά ο Nili με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 68’ ο Nabi με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον γκολκίπερ του Πλατανιά, ενώ στο 81’ ο Άγγλος επιθετικός εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να απομακρύνεται.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Whalley, Braun, Μπολάκης, Περδίκης, Δεληγιαννίδης, Σουρνάκης, Sakor, Vaz, Souza, Figueiredo, Ντίνας

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Νοικοκυράκης, Μαρινάκης, Νabi, Τσιλιανίδης, Στάικος, Μακριδάκης, Κουτρουμπής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics