Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2019

Η αποστολή της κρητικής ομάδας αναχωρεί για Αθήνα, από εκεί θα πετάξει αύριο για Ντόχα και στη συνέχεια θα βρεθεί στην Μπανγκόκ

 

Σήμερα το βράδυ (Τρίτη), ο ΟΦΗ αναχωρεί για την Αθήνα όπου αύριο (Τετάρτη) στη 13.00 το μεσημέρι η ομάδα αναχωρεί από την Αθήνα προς την Ντόχα και έπειτα για την Μπανγκόκ, καθώς θα εκπροσωπήσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά την Ευρώπη στο "Si Saket Basketball World Invitation" tournament, όπου διοργανώνετε από την FIBA στις 14-18 Σεπτεμβρίου στο Si Saket, βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Τσερκιτζόγλου Πρόδρομος, Πάλλης Κωνσταντίνος, Αγαπιάδης Κωνσταντίνος, Τασιούδης Γιώργος, Καραδολάμης Δημήτρης, Καραθωμάς Πέτρος, Μποχωρίδης Νίκος, Μπουμπάρης Λεωνίδας, Κριθινάκης Νίκος, Λιανός Γιάννης, Πετράκης Αλέξανδρος.

capitano.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics